Waarom

Token Investment Advisory?

Het huidige financiële systeem is oneerlijk en rigide. Er zijn centrale instanties in het leven geroepen die verantwoordelijk zijn voor de financiële stromen. Het bekendste voorbeeld is de bank. Alle consumenten zien de bank als gegeven goed, maar is het bestaan van deze banken wel efficiënt en eerlijk te noemen?

Over

De visie van Token Investment Advisory

Centrale banken

Het bekendste voorbeeld is de bank. Alle consumenten zien de bank als gegeven goed, maar is het bestaan van deze banken wel efficiënt en eerlijk te noemen? Zo lenen banken elkaar geld tegen een zeer lage rente.

Daartegenover bieden ze de consument echter leningen aan tegen een aanzienlijk hoger rentepercentage. Wanneer de server bij de bank het begeeft is het onmogelijk voor de consument om te pinnen. Immers is de bank een centrale spil voor alle geldstromen.  

Kapitaal

Een ander punt van kritiek op het huidige systeem is dat enkel mensen met veel kapitaal de mogelijkheid hebben om van het systeem te profiteren. De kleine consument kan niet meedoen met de gevestigde orde omdat zij niet voldoen aan de wettelijke vereisten om te investeren in bijvoorbeeld private equity.

Verder is de belegger bij investeringen afhankelijk van derden. Beleggers zijn namelijk verplicht een broker te gebruiken en betalen daar hoge commissies voor. Beleggers hebben geen daadwerkelijke controle over hun eigen portfolio omdat deze door derde partijen worden beheerd.

Oplossing

De cryptomarkt biedt oplossingen voor de bovengenoemde problemen. Blockchain is een technologie die toestaat dat een asset decentraal en veilig wordt beheerd. Voor zowel de ontwikkeling als de transactie van een asset is geen derde partij nodig. Hierdoor heeft de consument zelf de macht in handen en is niet langer afhankelijk van een derde partij.

Wij zijn van mening dat het huidige financiële systeem een transitie zou moeten maken naar de digitale markt. Recent ontworpen technologie maakt het mogelijk om aandelen en andere type effecten naar de digitale markt over te brengen. Gezien de voordelen zoals toenemende efficiëntie en transparantie geloven wij dat de technologie van grote waarde kan zijn voor een nieuw financieel systeem. Wij willen graag behoren tot een van de eersten die de consument wegwijs maakt in deze markt. Op deze wijze  leveren wij een bijdrage aan een eerlijkere en efficiëntere financiële markt.

Aan de consument bieden wij naast passend beleggingsadvies ook educatie aan.

Op dit moment is er bij consumenten een gebrek aan kennis over de cryptomarkt. De kennis die zij hebben beperkt zich in de meeste gevallen tot de term “Bitcoin”.

 Echter is dit slechts een klein onderdeel van de digitale markt. Mede door negatieve berichtgeving in de media en het gebrek aan kennis heerst er een bepaalde angst. Door middel van educatie willen wij de consument wegwijs maken in de mogelijkheden van de cryptomarkt en deze angst wegnemen. Door educatie wordt de cryptomarkt toegankelijker voor consumenten omdat ze kennis van zaken hebben. Wij laten onze klanten het complete digitale systeem begrijpen. Deze educatieve werkwijze staat garant voor zowel kennis van zaken als de mogelijkheid om in goede projecten te investeren.

Wij streven naar het leveren van service van hoge kwaliteit en kiezen een persoonlijke benadering met op maat gemaakte adviezen waarbij rekening wordt gehouden met de individuele behoeften van onze klanten.

Wil je meer weten?

Bekijk onze cursus

Door middel van educatie willen wij de consument wegwijs maken in de mogelijkheden van de cryptomarkt en deze angst wegnemen.

Klaar om te investeren?

Bekijk hoe wij u kunnen adviseren

Token Investment Advisory biedt een breed scala services aan zowel consumenten als bedrijven.

Heb je vragen of wil je meer te weten komen?

Neem contact met ons op

U kunt altijd contact met ons opnemen als u graag persoonlijk in contact wilt komen.